Lintje voor ‘Green Keeper’ Bertus Loman van SV Almen

ALMEN – Bertus Loman uit Almen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is al 60 jaar een trouw lid van SV Almen. Tijdens de viering van het 70-jarig bestaan van de vereniging reikte burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zaterdagmiddag de bijbehorende versierselen uit.

Bertus Loman werd na zijn actieve voetbalcarrière elftalleider. Hij begon als klusjesman, maar zijn vrijwilligerswerk breidde zich al snel uit naar onderhoudswerkzaamheden. Later volgde de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de indeling van de voetbalvelden. Hij werd de ‘Green Keeper’ van SV Almen.

Bron: https://www.lochemsnieuws.nl/lintje-voor-green-keeper-bertus-loman-van-sv-almen

Kantinecommissie

Bertus Loman is ook actief in de kantinecommissie. De zaterdag is zijn dag. Hij zorgt dan voor de bezetting van de bar en voor de verkoop in de kantine. Verder voorziet hij de spelers en scheidsrechters van consumpties. Hij is altijd bereid om in te vallen of bij te springen op andere momenten.

Op wedstrijd- of toernooidagen is hij van begin tot het einde beschikbaar. Ondanks de coronabeperkingen in de afgelopen twee jaar is hij nog steeds een vrijwilliger van onschatbare waarde voor de vereniging. Zijn inzet en toewijding zijn voor SV Almen heel belangrijk.

Inzet

Bertus Loman wordt gekwalificeerd als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’. Deze verdiensten zijn, gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van de activiteiten, voor het Kapittel voor de Civiele Orden voldoende reden om hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-
Nassau.

Leave a comment

blijf op de hoogte!

Altijd op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws rondom SV Almen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwbrief!