SV Almen

Berkelloop 17 dec 2022

berkelloop 2022

eindelijk, we mogen weer!

Op zaterdag 17 december 2022 vindt de Berkelloop weer plaats. Deze loop wordt georganiseerd door SV Almen samen met enkele sportievelingen uit het dorp. Dit jaar gaan we van start met de welbekende afstanden: 21,1 km, 10 km, 5km en introduceren we daarnaast een nieuwe team-estafette waarin jong en oud samen kunnen deelnemen. Het wordt weer één grote natuurlijke beleving door het mooie Achterhoekse coulissenlandschap!

berkelloop 2022

afstanden

Halve marathon natuurloop

Het parcours van de nieuwe 21.1 km loopt voor ongeveer 90% over onverharde paden langs de meanderende Berkel en over een aantal prachtige landgoederen (‘t Waliën en Velhorst) rondom Almen. Er zijn 2 verzorgingsposten met eten en drinken aanwezig (na circa 7 km en 15 km).


Bekijk de route van de halve marathon

_______

10 km loop

Het parcours van de 10 km is één grote ronde en voert u o.a. langs de prachtig meanderende Berkel. Na circa 4 km is er een verzorgingspost aanwezig met eten en drinken.


Bekijk de route van de 10 km loop

_______

5 km loop

De 5 km is een rondje om het dorp, waarbij lopers o.a. kennismaken met het lieflijke dorpsplein van Almen.


Bekijk de route van de 5 km loop
_______

Team-estafette

Hierbij worden vier afstanden in estafettevorm als volgt gelopen: 750 m, 2 km, 2 km en 750 m door twee, drie of vier personen. De beide stukken van 750 m dienen in elk geval door één of twee kinderen (t/m 12 jaar) afgelegd te worden.De totale afstand van de estafette is dus ca. 5,5 km. Dus activeer je ouders, trommel je buurman op of laat je tante haar hardloopschoenen weer eens oppoetsen.

Tijdregistratie

Er vindt alleen tijdregistratie plaats voor de eerste 3 finishers (m/v) bij de 5, 10 en 21,1km. Bij de team-estafette houden we geen tijd bij, maar is er voor de eerste 3 finishers ook een prijs te winnen. De posten zijn tot 13:00 uur aanwezig.

Algemene voorwaarden

Bij definitieve deelname aan de Berkelloop ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

berkelloop 2022

Inschrijfkosten en starttijd:

  • 5 km €5 - starten om 11:30 uur
  • 10 km €7,50 - starten om 11:00 uur
  • 21,1 km €10 - starten om 10:30 uur
  • Teamestafette €10 per team - starten om 10:45 uur

Wij zijn voornemens de loop door te laten gaan maar hierin zijn we afhankelijk van maatregelen voor evenementen rondom het coronavirus. Om deze reden is ook nog niet bekend of er een prijsuitreiking zal plaatsvinden en of consumpties verkocht kunnen worden. Deze informatie zullen we later bekend maken.

blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws rondom SV Almen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwbrief!