SV Almen

SJO Almen-Harfsen

SJO Almen-harfsen

de jeugd heeft de toekomst

De jeugd van S.V. Almen en S.V Harfsen gaat voor minimaal drie jaar een samenwerking tegemoet en verder onder de naam SJO Almen-Harfsen (SJO staat voor samenwerkende jeugdopleiding). Gezien het aantal jeugdleden bij beide verenigingen was deze samenwerking onvermijdelijk. Deze samenwerking duurt minimaal van het seizoen 2019/2020 tot en met het seizoen 2021/2022.

sjo almen-harfsen

het jeugdbestuur

De samenwerking tussen de beide verenigingen vraagt de nodige organisatie, waardoor er een gezamenlijk jeugdbestuur is opgericht. Het jeugdbestuur bestaat uit drie vertegenwoordigers van Almen en drie vertegenwoordigers van Harfsen. Met het jeugdbestuur gaan wij er alles aan doen om de samenwerking tot meer dan een succes te maken.

Het is belangrijk dat alle leden zich thuis en veilig voelen bij de beide verenigingen en alle jeugdleden zich verbonden voelen met SJO Almen-Harfsen. Het jeugdbestuur vindt het daarom belangrijk dat er een jeugdbeleidsplan wordt opgesteld. In dit jeugdbeleidsplan is onder andere beschreven waar SJO Almen-Harfsen voor staat, wat we belangrijk vinden en hoe we de jeugd organiseren. Het plan kan op basis van evaluaties aangepast worden en zal jaarlijks worden geüpdatet. Op deze manier willen we voor iedereen duidelijkheid creëren, weten we wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten en werken we toe naar een open en transparante samenwerking.

blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws rondom SV Almen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwbrief!